HTML

ABAP külföldön

Friss topikok

  • acsakos: @ttfan: (2019.04.17. 07:44) Indul a nyaralás
  • acsakos: (2019.02.23. 14:25) Karácsony
  • B@luka: @ttfan: Hát gondolj bele, beteszi valamelyik táskájába, neked meg ugye azok tabuk :-)) (2018.10.20. 17:22) Indul a szezon
  • acsakos: @ttfan: Szegényke... (2018.06.11. 17:56) Hétvége
  • ttfan: @Poklab: Köszönjük :) Autogramot pedig még less lehetôséged kapni. Bizonyára nagyon sokat fog érni... (2018.01.19. 14:14) 2018

Elindult a kurzus

2014.02.09. 17:59 ttfan

Andrea híradó:

A héten elindult Andreának az okítás. Már nem online a dolog, hanem személyesen is ott kell lenni minden nap. 18 fő volt a csoportban, de 2t már haza is küldtek az első nap. Nekik nem volt hosszú életű karrierjük a Lufthansánál. Az egyik lánynak az útlevele járt le, a másik pedig késett, úgyhogy nekik viszlát volt. Egyébként a kurzus elég fárasztó, minden nap reggeltől estig tart és még otthon is kell elég sokat készülni másnapra. Már megvolt a ruhapróba is és a sárga kendőt is sikerült beszerezni:

kendo.jpg

Triumph hírek:

A héten pénteken volt egy Triumph IS meeting. Itt elmondták, hogy visszaestek tavaly az eladások (főleg Ázsiában és Németországban) úgyhogy annyira nem robog a szekér, de most az első számú prioritás a japán projekt, szóval mindenki dolgozzon keményen és blablabla..... A szokásos menedzsment bullshit. De legalább valami szendvics volt, így nem volt teljesen haszontalan a dolog. Ja, meg bejelentették már hivatalosan is, hogy a SAP CCC főnöke visszamegy a müncheni egyetemre tanítani ezért új főnökünk lesz. Sok mindent ez nem befolyásol, az állásinterjúm óta kb. kétszer találkoztam vele a folyosón, aztán annyi is volt az interakció köztünk.

Egyéb:

Tegnap ellátogattunk a Riem plázába. Elbóklásztunk, vásároltunk pár cuccot aztán hazajöttünk táplálkozni. Ma pedig uszoda lesz a program.

Meccsünk is volt. Sajnos kikaptam egy gyengébbtől, de másik 2 játékost megvertem. Ja, és 1-4ről fordítottunk és nyertünk 8-4re:

SC Eching III - TSV Neufahrn III

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://abap.blog.hu/api/trackback/id/tr275805431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poklab 2014.02.10. 11:34:28

Az "Andrea híradó" legfrissebb adását köszönöm, a blogolvasó nép nevében!

"bejelentették már hivatalosan is, hogy a SAP CCC főnöke visszamegy a müncheni egyetemre tanítani ezért új főnökünk lesz"

Itt érzek némi lehetőséget a Számodra! Diszkréten csúsztasd a vezérigazgató elé a CV-det, amikor együtt ebédeltek. (biztosan minden nap így van, így ez nem okozhat gondot :) )

ttfan 2014.02.10. 12:48:45

@Poklab: Köszönöm a remek tanácsot. Habár én még nem is láttam a vezérigazgatót, de mindenképpen megkeresem hiszen több évnyi manager tapasztalattal a hátam mögött, csak tudnék valamit javítani ezen a kócerájon :)
süti beállítások módosítása