HTML

ABAP külföldön

Friss topikok

  • acsakos: @ttfan: (2019.04.17. 07:44) Indul a nyaralás
  • acsakos: (2019.02.23. 14:25) Karácsony
  • B@luka: @ttfan: Hát gondolj bele, beteszi valamelyik táskájába, neked meg ugye azok tabuk :-)) (2018.10.20. 17:22) Indul a szezon
  • acsakos: @ttfan: Szegényke... (2018.06.11. 17:56) Hétvége
  • ttfan: @Poklab: Köszönjük :) Autogramot pedig még less lehetôséged kapni. Bizonyára nagyon sokat fog érni... (2018.01.19. 14:14) 2018

Lot of work...

2012.09.20. 22:34 ttfan

Ma is munkával telt a nap. Ki hinné :) Debug az élesben, hiba oka kiderítve, másik program átadva a key usereknek, délig azt hittem hogy nyugis napom lesz. Aztán újabb sok-sok task, hibakeresés, javítás. Szóval zajlik az élet. Itt sem kell kevesebbet dolgozni mint otthon, sőt. Ma kiírtam a szabimat, kíváncsi leszek holnap jóváhagyja-e a team leaderem. És marad egy kis GRC debug meg még ki tudja. Ja, a kaja az ma megint nem nyert kategória volt. Valami sült hal féle, de nekem nagyon nem bejövős. De végre 7 vége és lehet pihenni bútorokat összerakni :)

Kis szakmai cucc, akit nem érdekel úgyis ugrik:

Pár dolog, ami más mint a MOL-ban. Nincs SSO. De nem hogy SAP-ban, sehol... Szóval belépsz a hálóra, jelszó kell, belépsz a Lotus Notes-ba szintén, aztán a helyi MSN-hez megint. És ha szeretnéd elkezdeni használni az SAP-t, akkor az összes rendszerhez meg kell jegyezni a jelszavadat (semmi portál, meg dupla klikk). Kicsit macerás, de mindegy. Amikor kerestem valami doksit, akkor ráakadtam egy könyvtárban a futó projektekre. Itt volt a GRC 10.0 implementáció Hong Kongra és valami SSO pilot. Viszont mivel kisebb cég, sokkal kevésbé bürokratikusan mennek a dolgok. Pl. kell valakinek új laptop, akkor az igény átfut 2-3 nap alatt a teljes folyamaton és már kézhez is kapja az illető.

Na, lássuk a napi képet. Ma a fürdőszoba van soron. Kettő is van a lakásban, de mi szerintem a lentit fogjuk csak használni:

lakas1.jpg

Élőben egyébként jobban néz ki mint így. Látszik mennyire értek a fotózáshoz (is).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abap.blog.hu/api/trackback/id/tr454791505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása